Kick-off film #Connect | Strategische agenda

Vandaag is een feestelijke dag, we geven namelijk het startsein voor een krachtige samenwerking in Regio Foodvalley. Wij behoren ook tot een van deze partners en daarom willen we u informeren over dit feestelijke moment. Allemaal zijn we met elkaar verbonden en samen gaan we voor succes: Regio Foodvalley Connect! Bekijk de kick-off film!

https://youtu.be/qKa0zo68ub0

AMBITIES
De verschillende partners uit het bedrijfsleven, onderwijs en overheid hebben hun handtekening gezet voor samenwerking, ambitie en resultaat. Dit is uitgewerkt in de Strategische Agenda, binnen de volgende 7 thema’s:

  • Landbouwtransitie
  • Voeding voor een gezond leven (gezondheid)
  • Energie transitie (energie)
  • Human Capital (arbeidsmarkt)
  • Innovatie, clustervorming en circulaire economie (circulair)
  • Fysieke randvoorwaarden (mobiliteit en economie)
  • Quality of living (ruimtelijke ontwikkeling en wonen)

RESULTAAT
De Economic Board zal verantwoordelijk zijn voor het behalen van de doelen uit de Strategische Agenda, zij monitoren de voortgang van de projecten en toetsen de nieuwe projectplannen. De Economic Board bestaat uit 15 vertegenwoordigers van het bedrijfsleven, onderwijs en overheid.

#CONNECT door de REGIO
Inmiddels zijn er projecten van start gegaan waar we de samenwerking van de Strategische Agenda terugzien. De komende periode nemen we je mee op de fiets de regio in en laten we je wekelijks kennismaken met mooie initiatieven. Hopelijk word je hierdoor geïnspireerd om ook aan de slag te gaan!

#Connect kick-off
De eersten die fietsend door de regio gingen waren Burgemeester René Verhulst namens de overheid, Martin de Ruiter namens het bedrijfsleven en Jan Jacob van Dijk namens het onderwijs. Hiermee gaven ze een feestelijke kick-off. Bekijk hier de film: www.regiofoodvalley.nl/connect

 

Wilt u zelf aan de slag gaan of meer informatie over Regio Foodvalley #Connect kijk dan op: www.regiofoodvalley.nl/connect  
Of bent u benieuwd naar de Strategische Agenda, kijk dan op: www.regiofoodvalley.nl/projecten/strategische-agenda  

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email