CHE op zoek naar senior ondernemers die jonge ondernemers willen begeleiden

De Christelijke Hogeschool Ede (CHE) is op zoek naar senior ondernemers die jonge aspirant ondernemers willen begeleiden!

 Het befreft de Associate Degree (AD) Ondernemen opleiding van de CHE.

Bij de opleiding AD Ondernemerschap kennen we een begeleidingsmodel van een trajectbegeleider (via de CHE) een interne begeleider (ondernemer) op de werkvloer.

Omdat we jonge ondernemers opleiden die een eigen bedrijf opstarten is een interne begeleider lastig te vinden, we maken dan ook graag gebruik van bestaande ondernemers die al een aantal jaren de klappen van de zweep kennen. Voor het nieuwe cohort dat in september is gestart zijn we nog op zoek naar talentvolle senior ondernemers die het interessant en leerzaam vinden om jonge adspirant ondernemers te begeleiden. Heb jij in je netwerk mensen of kom je op platforms waarbij dit type man of vrouw aanwezig is?

Laat het graag Rob den Hollander, FOV secretaris en 1e portefeuillehouder ‘Arbeidsmarkt & Onderwijs’, weten op rob.den.hollander@rabobank.nl  of direct naar de contactpersoon van het CHE met onderstaande contactgegevens:

Iede Kommerie
Docent & Coach
Opleiding Bedrijfskunde
E ikommerie@che.nl
T 0318 696 300
M 06-19761485

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email