Taste of IT video AgroCares

Taste of IT logoDe Taste of IT campagne in de regio Foodvalley is een samenwerking tussen ICT Campus en ICT Valley waarin meer dan 100 IT-bedrijven, 8 FoodValley gemeenten, WUR en andere onderwijsinstellingen samen om de cross-over tussen IT en de agrofoodsector te versterken. AgroCares uit Wageningen is een mooi voorbeeld van een cross-over samenwerking, want zij ontwikkelt apparatuur voor de agrarische sector over de hele wereld voor het monitoren en analyseren van nutriënten in de bodem, in diervoeding en in blad. Tijdens de ICT-awards Foodvalley in 2018 kreeg AgroCares de eerste prijs in de categorie ICT Start up Company & Projects. Taste of IT maakte deze video waarin Angelique van Helvoort meer over de AgroCares-technologie vertelt.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.