Oproep aanleg campusroute Wageningen

WURVNO-NCW VeluweVallei wil met de samenwerkende partijen uit het bedrijfsleven TLN, EVOFenedex en FOV dat de provincie Gelderland snel een besluit neemt voor het aanleggen van de campusroute Wageningen. Deze oproep richting de overheid is noodzakelijk, omdat de slechte bereikbaarheid van de campus negatieve gevolgen heeft voor het vestigingsklimaat van Wageningen en Regio Foodvalley. Het beste alternatief is het aanleggen van de campusroute. Niet alleen voor de goede bereikbaarheid van de campus, maar ook voor de omliggende bedrijven en het centrum, het business- en sciencepark en het havengebied. De samenwerkende partijen hebben dit in een brief kenbaar gemaakt naar de provincie Gelderland en Regio Foodvalley. Lees het nieuwsbericht.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.