Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital Days

14 februari van 8:30 - 15 februari van 16:00

Pitch bij Tech Day 2

Scholieren in de Regio Foodvalley bewust en enthousiast maken voor de carrièremogelijkheden binnen de ICT: op 14 en 15 februari gaan 400 studenten aan de slag gaan met innovatieve ideeën en oplossingen voor uitdagende vraagstukken tijdens de Digital Days. Het evenement wordt voor en mede door studenten georganiseerd in De Basiliek in Veenendaal en heeft het thema Shape your digital future.

De Digital Days kent drie onderdelen en start met de Tech Day. Vo-studenten krijgen masterclasses om hierna innovatieve oplossingen te bedenken voor de Regio Deal. Parallel is er een Hackathon met scholieren van verschillende scholen (mbo en hbo). Zij gaan ook aan de slag met een vraagstuk dat aansluit bij de regio. Samen met experts denken ze na hoe een idee concreet uitgewerkt kan worden tot een prototype. De Digital Days wordt afgesloten met een 24-uurs Game Battle waar studenten in competitieverband gamen. Bij alle onderdelen maken studenten kans op een award.

De Digital Days is een initiatief van ICT Campus en haar partners en heeft als doel om toekomstige ICT’ers in de regio te behouden voor de vele ICT-bedrijven die de regio rijk is en hoopt vele studenten enthousiast te maken voor ICT én die de bedrijven in de regio bieden. Meer informatie vindt u op de website van Digital Days.

Gegevens

Begin:
14 februari van 8:30
Einde:
15 februari van 16:00
Website:
https://digital-days.nl/

Locatie

De Basiliek
Wiltonstraat 56
Veenendaal, Utrecht 3905KW Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0318-209700
Website:
www.basiliekveenendaal.nl

Organisator

ICT Campus en partners
Website:
http://www.ictcampus-foodvalley.nl/
Categorieën: