Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

CDA Gelderland: Mona Keijzer in gesprek met ondernemers Foodvalley

11 februari 2019 van 19:00 - 20:30

Mona Keijzer

Het CDA-Gelderland organiseert op 11 februari een netwerkbijeenkomst met ondernemers in de Foodvalley.

Het kabinet wil Nederlanders weer vertrouwen in de toekomst geven. Als staatssecretaris van Economische zaken en Klimaat wil Mona Keijzer ondernemers vertrouwen geven. Met daarbij extra aandacht voor het midden- en kleinbedrijf: hét fundament van Nederland met werk voor vier miljoen mensen. Samen met bedrijven ons goede ondernemersklimaat verder versterken. Dat is haar inzet. Bedrijven groot of klein, al hier gevestigd of net gestart, van familiebedrijf tot multinational: ze kunnen allemaal bijdragen aan ontwikkelingen die de wereld vooruit helpen en zorgen voor banen en welvaart in Nederland.

Ondernemers in de Foodvalley zijn van harte uitgenodigd om op maandag 11 februari in gesprek te gaan met Mona Keijzer en provinciale CDA-ers over ondernemen in de Foodvalley. Het MKB en de familiebedrijven zijn de motor van de Foodvalley. Naast hightech kennisindustrie is er ook een  krachtige maakindustrie. Samen met de provinciale CDA-kandidaten willen  wij met u spreken over wat nodig is voor ondernemen in de Foodvalley.

Hoe kunnen wij het ondernemersklimaat verder versterken, wat heeft u daarbij nodig en hoe kan ik samen met provincie en gemeenten hieraan voor u bijdragen?

Aansluitend is een informele borrel. Interesse? Aanmelden kan via bestuurssecretaris Diede Balduk per e-mail.

 

Gegevens

Datum:
11 februari 2019
Tijd:
19:00 - 20:30

Locatie

Garagebedrijf Versteeg-Buurman
Hoofdstraat 62
Voorthuizen, 3780 BA
+ Google Maps

Organisator

CDA Gelderland
Categorieën: