Zonnepanelen in Veenendaal

Zon op Bedrijfsdaken IW4 2 Veenendaal 2020.jpg

Veenendaalse bedrijfsdaken worden in hoog tempo voorzien van vele duizenden zonnepanelen. Dat is het resultaat van Zon op Bedrijfsdaken, het gezamenlijk initiatief van Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV), gemeente Veenendaal en adviesbureau Econnetic. In april zullen naar verwachting tien installaties groene stroom opwekken, waarmee 700 huishoudens van groene stroom worden voorzien: een mooie start van het realiseren van de beoogde 80.000 zonnepanelen. Veenendaalse ondernemers in Veenendaal die mee willen doen aan Zon op Bedrijfsdaken en beschikken over een dak van minimaal 1.000 m2 en een aansluiting grootverbruik (meer dan 3 keer 100 Ampère) kunnen aanhaken. Aanmelden kan per mail.
Lees het nieuwsbericht.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.