TechnoDiscovery voor technisch talent

Overal is techniek aanwezig en tegelijk een tekort aan technisch geschoold talent. In het Technova Collega is op 17 februari het TechnoDiscovery officieel geopend om de nodige instroom in de technieksector te stimuleren. Burgemeester René Verhulst en kinderburgemeester Lisa van der Burgh deden een verbluffende openingsact met brandende handen en waterstofbom. TechnoDiscovery gaat ondersteuning bieden aan po- en vo-scholen in Ede bij de invulling van wetenschap en techniek in de klas aan de hand van de zeven werelden van techniek. Technische bedrijven en partners als gemeente Ede ondersteunen dit belang en werken samen. Knooppunt Techniek verzorgt het programmamanagement voor TechnoDiscovery. Dit jaar ontwikkelen ze samen met de techniekcoaches en docenten een innovatief programma met nieuwe missies.

Bekijk de website van TechnoDiscovery.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.