Maak kennis met onze Voorzitter

Dagelijks Bestuur FOV

In het zakenmagazine Vallei Business staat een artikel over Willem Kuijsten en zijn drijfveren en ambities als voorzitter van de FOV. In het interview benadrukt hij dat door de intensieve samenwerking binnen de triple helix (overheid, onderwijs en ondernemers) de FOV als belangenbehartiger van acht ondernemersverenigingen steeds meer gezien wordt als belangrijke samenwerkingspartner. Ook spreekt hij de ambitie uit om de naamsbekendheid van de FOV te vergroten en een bijdrage te leveren op economische thema’s in de regio. Lees het artikel in Vallei Business.

Fotobijschrift: Willem Kuijsten (voorzitter), Wim Werkman (vicevoorzitter), Rob den Hollander (secretaris) en Gerrit Valkenburg (penningmeester).

Categorie├źn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.