Circulaire Raad opgericht

Living Lab Circulaire Raad

Het Living Lab Regio Foodvalley Circulair heeft onlangs een Circulaire Raad opgericht. Zij gaan het Living Lab advies geven, meedenken en als ambassadeur optreden over de versnelling van circulair werken, zowel binnen als buiten de Regio Foodvalley. Het Living Lab verbindt 50 partijen: bedrijven, onderwijsinstellingen en overheid die samen werk maken van de circulaire economie. Het Living Lab wordt aangestuurd door de Versnellingskamer, het dagelijks bestuur. Zij hebben geconstateerd dat er behoefte is aan een breder commitment en denkkracht van partijen rondom circulaire economie. De Circulaire Raad is opgericht om aan deze behoefte te voldoen en fungeert als een Raad van Advies. Namens de FOV heeft voorzitter Willem Kuijsten zitting in de Circulaire Raad en Wim Werkman is vicevoorzitter van de Versnellingskamer.

Bezoek de website voor meer informatie en de mogelijkheden.

Fotobijschrift van links naar rechts voorgrond: Sebastiaan Berendse (Director Corporate Value Creation – WUR), Maud Hulshof (wethouder gemeente Wageningen, Dagelijks bestuur Regio Foodvalley), Arnaud Wilod Versprille, (Olenz notarissen), Robert Strijk (Gedeputeerde provincie Utrecht). Van links naar rechts achtergrond: Henk Kievit (lector CHE), Geanne van Arkel (adviseur innovatie en duurzaamheid Interface), Fou-Khan Tsang (CEO Alfa accountants), Willem Kuijsten (voorzitter FOV).
Niet op de foto: Jan Jacob van Dijk (Christelijke Onderwijs Groep), Louise Vet (NIOO-KNAW), Dirk-Siert Schoonman (heemraad Waterschap Vallei en Veluwe), Timo Kruft (TEKA groep)

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.