WUR wil verder verduurzamen

WUR

Wageningen University & Research (WUR) is wederom de groenste én duurzaamste universiteit ter wereld volgens de nieuwste GreenMetric ranking van de Universitas Indonesia. Het is voor de derde keer op rij dat WUR deze titel wint. Jaarlijks vullen honderden universiteiten over de hele wereld een vragenlijst in over wat ze doen op het gebied van onder meer klimaat, afval, energie, transport, water en duurzaamheid in het onderwijs. WUR scoorde ook dit jaar vooral hoog voor de indicatoren voor duurzaamheid in onderwijs en onderzoek. Ook voor afval en water haalde Wageningen het maximale aantal punten. Er wordt door WUR blijvend gewerkt aan duurzaamheid, want dat is een onderdeel van de MVO-agenda. Een voorbeeld is zonnepanelen op de daken van de WUR-gebouwen.

Lees het artikel op de website van WUR.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.