Circulair Ondernemen Challenge

Circulair Ondernemen Challenge

Ondernemers en belanghebbenden hebben tijdens de tweede inspiratiebijeenkomst over circulair ondernemen praktijkverhalen gehoord van drie bedrijven over welke circulaire stappen zij hebben gezet. Ook vertelden de bedrijven hoe de Challenge ze verder heeft geholpen. Tijdens deze bijeenkomst gaven directeuren De Kleijne en Wijnen van de Rabobank uitleg over de Challenge. Ook werd de vernieuwde regioscan toegelicht door KPMG en laat zien welke kansen er voor ondernemers zijn op het gebied van circulaire economie binnen de sectoren food & agri, industrie, transport & logistiek, bouw, ICT en zorg. Naast deze sectorspecifieke kansen zijn ook systeemkansen geĆÆdentificeerd die in en tussen meerdere sectoren relevant zijn.

De Circulair Ondernemen Challenge is een initiatief van de Rabobank in samenwerking met KPMG en MVO Nederland. Voor interesse in deelname aan de Challenge en het opvragen van de regioscan neemt u contact op met Rabobank Vallei en Rijn per mail. Het verslag van deze bijeenkomst leest u hier.

Categorieƫn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.