Pop-up store energietechniek geopend

Pop-upstore__dcecf42f21

Onlangs opende de pop-up store Honk1 haar deuren in Ede (Oude Kerkplein 67). Honk1 is een winkel waar mensen worden gescout voor een baan in de energietechniek en helpt ondernemers bij het vinden van nieuw talent. Bezoekers ontdekken wat werken in de energietechniek inhoudt en of een technische baan iets voor ze is. Vakmensen helpen de bezoekers te ontdekken waar ze goed in zijn. De opening werd verricht door initiatiefnemer Jaap Hermsen en wethouder Hester Veltman. Honk1 is een initiatief van De Parels Compagnie in opdracht van de provincie Gelderland en is een nieuwe manier om techniektalent te scouten en talent beter te benutten. De pop-up store is geopend tot en met 30 november.

Categorie├źn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.