Bedrijvig Ede trotseert podium

Business Event Ede

Maandag 14 oktober stond de Reehorst in Ede in het teken van het feestelijke Business Event Ede 2019. Tijdens de awardshow werden prijzen uitgereikt aan bedrijven uit de gemeente Ede in de categorie├źn Starter, MKB en Grootzakelijk. Daarnaast maakten alle 13 genomineerden kans op de Rabo-Publieksprijs. De organisatie heeft gekeken welke bedrijven zich onderscheiden van de concurrentie, economisch succesvol zijn, oog hebben voor duurzaamheid en/of maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de categorie Starter is Henk van Keulen Catering de winnaar geworden. Bij het MKB was dat Martijn Schimmel van Rook & Vuur uit Lunteren. Lobbes Speelgoed won de award in de categorie Grootzakelijk en tevens ontvingen ze de Rabo-Publieksprijs.

Het verslag kunt u nalezen op de website van Business Event Ede.

Categorie├źn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.