Vacature voorzitter FOV

De Federatie Ondernemerskringen Valleiregio (FOV) is de samenwerking van acht bedrijvenkringen uit de Valleiregio die vanuit een gezamenlijke agenda de stem van ondernemers is ten aanzien van bereikbaarheid, revitalisering van bedrijventerreinen, allocatie van geld en middelen om de regio economisch verder te versterken en dus het ondernemersklimaat te verbeteren.

Het vertrek van onze huidige voorzitter en de steeds meer en groter wordende opgaven in de regio vragen om een voorzitter die meer tijd kan steken in deze taak en onze achterban krachtig vertegenwoordigt. We zijn daarom op zoek naar een betaalde voorzitter met mandaat, taken en verantwoordelijkheden.

De voorzitter geeft leiding aan een samenwerking tussen acht bedrijvenkringen, namelijk: Barneveldse Industriële Kring (BIK), Wagenings Ondernemers Contact (WOC), Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV),  Edes Bedrijfs Contact (EBC), Bedrijvenkring Hoevelaken Nijkerk (BHN), Bedrijvenkring Scherpenzeel Woudenberg (BSW), Bedrijvenkring Rhenen en Ondernemersvereniging Renswoude.

Zie ook het functieprofiel. Voor meer informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Peter Pors (secretaris, telefoon 0318-438487).

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.