Project Zomerondernemer

Wilt u jongeren kennis laten maken met het ondernemerschap en vindt u het leuk ze te voorzien van tips en advies? Meld u dan aan als ondernemerbuddie voor het project Zomerondernemer voor jong talent uit de regio.

In de week van 22 juli wordt een kennismakingsborrel georganiseerd met een korte meet and greet sessie. Uw ondersteuning kost u niet veel tijd, vaak is een uurtje al voldoende en geeft de jongeren steun en u als buddie energie en plezier. De jongeren die zich inschrijven krijgen gedurende de zes vakantieweken trainingen, coaching, inspiratiesessies en bedrijfsbezoeken van ondernemers aangeboden om zo hun eigen bedrijf te starten. Tevens ontvangen ze een startkapitaal (100 euro) en gaan ze boekhouden. In de laatste week vindt de finale plaats waar de jongeren hun idee presenteren en pitchen voor een jury. De winnaar gaat door naar de landelijke finale.

Meer informatie? Neem contact op met regiocoƶrdinator Ivar van Asten.

Categorieƫn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.