Nieuwe samenstelling Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Na de kick-off in februari is het programma Living Lab Foodvalley Circulair! van start gegaan. De komende vier jaar wordt de samenwerking naar een hoger plan getild op het gebied van circulariteit. Onderdeel van de start is ook dat het programmamanagement voor de komende jaren aanbesteed is. Het bureau Royal HaskoningDHV gaat deze opdracht uitvoeren. Per 1 juni start Carolien Huisman als programmamanager. Zij brengt veel kennis van circulaire economie en biobased  economy met zich mee, opgedaan in projecten in onder meer Noord-Brabant, Flevoland en Zuid Holland. Carolien wordt ondersteund door Bart Steman in rol van programmasecretariaat. Suzan Klein Gebbink neemt als kwartiermaker afscheid van het programma.

Bezoek de website.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.