Experttafel servitization en slimme data

Smart Industry, kunstmatige intelligentie, Industrial Internet Of Things (IIOT), Industry 4.0, voorspellend onderhoud, servitization, cloud, mobility en social collaboration. Binnen de maakindustrie zijn dit veelgehoorde termen. Het draait hierbij allemaal om de toepassing van slimme data uit uw machines voor verbetering van de concurrentiepositie in de nieuwe industriële revolutie. Innius uit Veenendaal vertelde hierover tijdens de experttafel ‘Servitization en slimme data’ op 6 juni bij gemeentehuis Rhenen. De experttafel is een project binnen de Strategische Agenda van Regio Foodvalley en wordt mede mogelijk gemaakt door RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley, VNO-NCW VeluweVallei en Federatie Ondernemerskringen Valleiregio.

Bekijk de activiteiten van RCT Gelderland.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.