Bigday Foodvalley: netwerken in het kwadraat

Bigday 2019

Op 17 april kwamen 175 professionals en honderden mbo-studenten van het Dulon College, Technova Collage en Aeres MBO Barneveld bij elkaar tijdens Bigday in Regio Foodvalley. Samenwerkende partijen, waaronder de FOV, organiseerden deze netwerkslotdag met de deelnemende gemeenten. Voorafgaand leerden de studenten netwerken en het belang daarvan. Ze volgden workshops, zochten kansen in elkaars netwerk en bezochten werkgevers voor een netwerkgesprek. Vele werkgevers openden hun deuren voor de studenten. Alle gemeenten in de regio werkten samen in dit project met opleiders en werkgeversorganisaties. Op deze manier is een goede stap gezet in Regio Foodvalley naar meer aansluiting tussen werkgevers en het MBO om samen de arbeidsmarkt te versterken.

Lees hier het persbericht.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.