Krachtenbundeling circulair ondernemen

Rabo Circular Economy Challenge

Veel ondernemers uit de Regio Foodvalley zijn bezig met circulaire innovaties in de praktijk. Om deze initiatieven verder te versnellen bezochten vele deelnemers onlangs het kick-off event van het samenwerkingsverband Regio Foodvalley Circulair in het Technova College in Ede. Het slotevent van de Rabo Circular Economy Challenge stond deze avond ook op het programma. Er waren inspiratiefilms en presentaties van ondernemers die deelnamen aan de Challenge. Ook konden deelnemers idee├źn geven voor hergebruik van grondstoffen en afvalstromen die getoond werden op een catwalk. Ook tekenden diverse partijen het samenwerkingsprogramma Living Lab Regio Foodvalley, waaronder de FOV.

Lees het verslag van de bijeenkomst.

Categorie├źn: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.