Startnotitie 5G in de Foodvalley

De Regio Foodvalley kan gaan profiteren van het volgende generatie 5G netwerk. Kenmerkend van de 5G connectiviteit is de grotere bandbreedte, meer snelheid en grotere schaalbaarheid. Bijvoorbeeld aan operaties die op afstand worden uitgevoerd of verkeerslichten die anticiperen op verkeerssituaties. Het 5G netwerk kan bijdragen aan het succes van de opdracht van de Regio Foodvalley om onderzoek en kennisoverdracht te doen voor een betere leefomgeving voor mens en dier. Het is belangrijk om partijen te overtuigen 5G in de Foodvalley beschikbaar te maken. De Christelijke Hogeschool Ede gaat een haalbaarheidsonderzoek doen naar de mogelijkheden.

Wilt u hierbij betrokken zijn of een bijdrage leveren? U kunt dit kenbaar maken via een e-mail.

Categorieën: Nieuws

Reacties zijn afgesloten.